Producten

Vleesvee

Orcomix Kalf

In de vleesveesector is het van belang dat er aandacht gegeven wordt aan een sterkte en vitale start van uw dikbilkalveren (vermijden van doodgeboren en zwakke kalveren, preventie kromme poten, diarree, luchtweginfecties,…)

Orcomix 10/10

De kalveren moeten in hun jeugdgroei de kans krijgen om stevig beenwerk te ontwikkelen, waardoor ze tijdens de afmest minder last hebben van poot – of gewrichtsproblemen. Vleesvee met een goede weerstand heeft ook een gezond en stevig  haarkleed waar de schurftmijten minder kans krijgen om schade aan te richten.

Orcomix 10/10 of Orcomix Jongvee

De goede reserve van de zoogkoe ligt aan de basis van een fit en gezond kalf met goede weerstand. Voor jonge vaarzen zijn een goede weerstand en een optimale ontwikkeling uiterst belangrijk om uit te groeien tot een gezonde zoogkoe.

Orcomix Vleesvee

Orcomix Vleesvee draagt bij tot de maximale ontwikkeling van uw vleesvee en zorgt daarbij voor een betere omzetting van de voeding. Deze formule werd zo ontwikkeld zodat er een optimale mineralisatie in de beenderen kan plaats vinden. Zodoende kan uw vleesvee een stevig gebeente ontwikkelen voor een perfecte ondersteuning van de spiermassa. De chelaatvorm van enkele sporenelementen samen met het beschermde selenium in de maag, vergemakkelijken de opname van voedingsstoffen in de darmen.

De Orcovet-medewerkers geven u graag advies op maat!

Volgende mineralen kunnen toegepast worden in de vleesveesector:

  • Orcomix Kalf
  • Orcomix 10/10
  • Orcomix Jongvee
  • Orcomix Vleesvee